Носителката на титлата Мис Плеймейт Маги Бадер е бременна с второто

...
Носителката на титлата Мис Плеймейт Маги Бадер е бременна с второто
Коментари Харесай

Маги Бадер крие, че е бременна с второ

Носителката на купата " Мис Плеймейт "  Маги Бадер е бременна с второто си дете, само че към този момент много ловко прикрива корема си, с цел да не се разчуе новината. Тя обаче, няма по какъв начин да бъде защитавана в загадка дълго, тъй като сама ще подскаже за себе си.

Красавицата, която постоянно се пуска в обществените мрежи, сортира все такива фотоси, на които да не проличава корема. Спряла е и да споделя, каквото и да е там, а дребното й снимки снимки са или в тил, или със прикрито коремче.



Последната обява на брюнетката с изумрудени очи е от месец септември предходната година и е в тил. С помощта на подобаваща поза и верните стратегии за обработка на фотоси е съумяла да прикрие корема си и от почивката в Доминикана, написа " Телеграф ".

Някои от почитателите й показват в коментар подозренията си, че най-вероятно Маги е в очакване на второ бебе, само че тя е оставила всичките без отговор. Според осведомени повода за това била, че моделката била доста суеверна и се пазела от злите очи и завистта на хората.

Близки до чернокосата красавица споделят, че тя е в много напреднала бременност и чака да роди през лятото в средата на юли. Бъдещият баща, който е много по-възрастен от нея, е в съществени връзки с Маги от няколко години. Двамата имат връзка и живеят дружно на фамилни начала в огромна къща в полите на Витоша. Мъжът до нея има сериозен бизнес в областта на хотелиерството.

Полът на бебе номер 2 към момента не е прочут, а както е известно Маги Бадер към този момент е майка на едно пораснало момченце, което ражда, когато е едвам на 19. В свое изявление тя споделя, че макар ранната си възраст, тогава е решила да резервира детето поради характерно здравословни проблеми.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР